nieuws


19 mei 2019

Wist je dat het beeld op de cover van mijn boek mijn eigen body is? Dit beeld staat bij Ed in huis. We hebben het in 2017 laten maken, van de erfenis van Ed's moeder, bij een bodycastingstudio in Reeuwijk. Hierbij werd bijna mijn hele lichaam met gips omhuld dat er na het drogen heel voorzichtig weer werd afgehaald. Daarna werd het beeld gemaakt. Wonderlijk hoor om mijn eigen lichaam zo voor mij te zien. En weet je, het is helemaal perfect zoals het is. 

 

Bekijk hier de diaserie van het maken van de bodycasting.12 mei

Vandaag iemand heerlijk horen schaterlachen toen zij welkom werd geheten door deze trol. Mooi voorbeeld om niets aan te trekken wat een ander ervan vindt. Zodra je mijn tuin oploopt, straalt zij jou tegemoet.  

 

Wees welkom!5 mei

Zojuist gehoord dat de redacteur van Uitgeverij Trophonios komende maandag (6 mei) gaat beginnen met de eindredactie van mijn boek. Ik kan niet wachten om te horen wat een professional van mijn boek vindt. Hopelijk hoeft hij niet veel in mijn tekst in te grijpen.

 

Over een paar weken weet ik hoe dik mijn boek gaat worden. Ben super benieuwd.2 mei 2019

Mijn visitekaartjes zijn klaar. Ben zelf erg blij met hoe ze geworden zijn. Nu kan ik heel veel mensen kennis laten maken met mijn website en mijn boek. 

 

 

Leuk toch?21 april 2019

Eindelijk kan ik de titel van mijn boek bekendmaken. Dat kon pas nadat de cover helemaal klaar was. En dat is nu het geval!

 

Alleen de cover dus. Het binnenwerk, de tekst van het boek, wordt momenteel nog door de uitgeverij (Trophonios Publishing) geredigeerd. Ik popel van ongeduld.    

 

Ik weet daarom nog niet hoe dik het boek wordt, hoeveel pagina's. Dat het geen dun boekje wordt weet ik in ieder geval zeker.  Tja, net als een zwangerschap speelt ook hier onzekerheid een rol, totdat de lancering plaatsvindt. 

 

 

Als het bordje Glimlach

voor de ingang hangt,

is de tuin niet te bezoeken.

Designed by Ed&Loes