Held op geitenwollen sokken

Van overleven naar zijn

 

Een hooggevoelige politievrouw – stoer en sterk – belandt in een burn out. Niet één keer, maar tot drie keer aan toe! Hoe kwam het zover? Welke rol speelden de mensen in haar omgeving? 

 

In heldere en makkelijk leesbare taal neemt de schrijfster de lezer mee op haar persoonlijke zoektocht van overleven naar zijn. Daarbij valt ze nergens in de valkuil van vingerwijzen of het geven van ‘de schuld’ aan anderen. Integendeel, zonder de uitdagingen van de spelers in dit verhaal had ze nimmer kunnen worden wie zij werkelijk is.

 

‘Held op Geitenwollen sokken’ is een aangrijpende en ongetwijfeld voor velen herkenbare geschiedenis. Een inspiratiebron om de eigen ontwikkeling ter hand te nemen. Zelden bevatte een autobiografie een zo openhartige zelfreflectie.

 


 

Burn out’, ‘overspannen’, ‘overwerkt’. Het zijn allemaal termen die iets reëels aanduiden. Toegegeven, het is minder tastbaar dan een gebroken been, of een stevige griep. Maar dat zoveel mensen in onze tijd uitgeschakeld raken door een burn-out, is een teken aan de wand. 

 

In mijn boek ‘Held op geitenwollen sokken’ vertel ik uit eigen ervaring. Wat leidde tot mijn drievoudige burn out? Wat zegt dat over mijzelf? Wat zegt het over mijn omgeving? Wat zegt het over onze maatschappij?

 

Vanaf 8 september 2019 verkrijgbaar.

 

 

Zijn is oneindig belangrijker dan worden

Krishnamurti

 

 

 

 

 

Als het bordje Glimlach

voor de ingang hangt,

is de tuin niet te bezoeken.

Designed by Ed&Loes