Aurareading

 

Tijdens mijn ASPI-opleiding (Academie voor Spirituele Integratie) heb ik veel geleerd over energetische, psychosociale en spirituele gezondheid-bevorderende hulp. Een van de onderdelen was het lezen van aura's. De laatste jaren heb ik diverse mediumopleidingen gevolgd, waardoor ik nog makkelijker contact kan  maken met verschillende energetische hulpbronnen. 

 

Tijdens auralezen wordt met behulp van alle zintuigen het energieveld waargenomen. Het energieveld zegt iets over de persoonlijkheid, de fysieke en emotionele toestand. Auralezen heeft tot doel onszelf bewust te worden van de energie die we uitstralen zodat we daar wat mee kunnen doen om een innerlijk evenwicht te bereiken. Het kan je helpen datgene te vinden waar je al een tijd naar op zoek was. Het geeft je helderheid.

 

Ieder levend organisme heeft een uitstralingsveld (aura) om zich heen en dat veld kent begrenzingen. Wanneer je in dat ‘veld’ stapt, begin je iets van de ander te merken als je oplettend bent. Het is er aangenaam of niet, de geur vertelt je iets en soms doet de sfeer zelfs koud aan. De omgeving is gevuld geraakt met de energie van de mensen die er wonen.

 

Wanneer een baby geboren wordt, brengt het weliswaar 'haar' temperament mee, maar 'zijn' karakter is nog niet gevormd. Door de opvoeding gebeurt dit in de loop der jaren. Zo ontstaan in de loop van ons leven patronen waar we op reageren. Die patronen zijn ‘leesbaar’ in de aura en de chakra’s. De chakra’s zijn als het ware grote acupunctuurpunten die zijn verbonden met hormoonklieren en zenuwbanen en het geestelijk en psychisch functioneren van de mens. Hieruit kan ik gedetailleerde informatie halen. 

 

Soms kan een reading een inzicht geven. Als we zelf het zicht hebben verloren op het hoe en waarom van een deel van ons leven, kan een reading dat weer op een rij zetten. Wat ik zie, hangt samen met de mate van vertrouwen die ontstaat tussen jou en mij. Hoe meer vertrouwen er is, hoe meer je geneigd bent jezelf te laten zien. Heb je vragen of is er onzekerheid over wat er in jouw leven gebeurt? Wil je weten welke richting je het beste op kunt gaan? Laat dan een reading jou meer helderheid geven. Neem contact op met Loes voor het maken van een afspraak.

 

 

 

De natuur heeft geen haast

 

en toch komt alles af

 

Designed by Ed&Loes