Levenservaring doe je niet in een paar jaar op. Inmiddels heb ik de pensioengerechtigde leeftijd ;-) en ben nog altijd enthousiast over het leven.

 

De lange rij van verschillende en uiteenlopende banen sloot ik af bij de politie. Daar heb ik bijna 25 jaar gewerkt in diverse functies.

Sinds 2003 belandde ik in een aaneenschakeling van burn outs.

In deze periode heb ik geleerd dat niet de ander, maar ikzelf volledig verantwoordelijk ben voor de manier waarmee ik omga met tegenslagen. Met als resultaat dat ik nu een evenwichtig gelukkige vrouw ben, die weet dat het leven uit ups en downs bestaat.

Dat het leven niet maakbaar is, maar ervaren ons levensdoel is.

 

Doordat ik te langdurig over mijn grenzen ben gegaan, raakte ik

uitgeput en chronisch vermoeid. Nog steeds heb ik rust nodig,

maar inmiddels verzet ik mij daar niet of nauwelijks meer tegen. Integendeel, ik geniet steeds meer van eenvoud en verstilling.  Mijzelf nog meer leren kennen door verdieping.  En niet alleen mijzelf, want het is uitermate boeiend wat erop de tuin nog valt te ontdekken. 

 

Levenservaring is alles ervaren wat je op je pad tegenkomt. Fouten

durven maken en loslaten. Met als hoofdingrediënt vertrouwen. Vertrouwen dat welke keuze je ook maakt, het vooral om ervaring gaat. Want het enige waarvan we kunnen leren, is onze eigen ervaring.

 

 

Voor contact met Loes, klik hier.

 

 

 

De natuur heeft geen haast

 

en toch komt alles af

 

Designed by Ed&Loes