Een luisterend oor - wandelcoaching

Luisteren

Wandelen

Wanneer?


Terwijl wij een kopje heerlijke verse kruidenthee drinken, kun je alle indrukken die je in de tuin opgedaan hebt, laten bezinken. Is er iets, wat je graag kwijt wilt, dan is daar alle ruimte voor. Misschien is het toch niets. De stilte zegt vaak genoeg. 

Een goed gesprek verloopt vaak natuurlijker als we wandelen. De mechanische bezigheid van de ene voet voor de ander zetten, waarbij je elkaar niet hoeft aan te kijken, kan werken als een motor voor woorden. Die komen als vanzelf. 'Vrij' ligt op loopafstand van de Heemskerkse bossen en duinen. In een natuurlijke omgeving, waar we alleen de vogelgeluiden horen, wandelen we in alle rust tijdens een goed gesprek... Van mijn kant komen vooral vragen. Als ik al antwoorden heb, zijn die voor mijzelf.     

Als je er zelf niet meer uitkomt, of wanneer je een heldere behoefte voelt. Wanneer er geen mensen in jouw omgeving zijn met wie je kunt praten. Als je hoofd te vol is en je denken jou belemmert. Als je een keuze moet maken en je niet kunt beslissen. Of wanneer je gewoon je levensverhaal kwijt wilt...


 

 

 

De natuur heeft geen haast

 

en toch komt alles af

 

Designed by Ed&Loes