Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Mail dan naar taichiloes@gmail.com.

Of voor aanvragen van de maandelijkse nieuwsbrief.

 

Voor een Luisterend oor of een Aurareading vraag ik wel ‘een vergoeding’. Het liefst niet in de vorm van geld. Ik geloof in het systeem van ruilen of doorgeven.

 

Jij bezit bijvoorbeeld een talent dat benut kan worden in de tuin. Een helpende hand is op ‘Vrij’ altijd welkom. Of misschien kun je heel goed bakken. Neem dan een zelfgebakken brood, quiche of taartje mee. Handig met hamer en schroevendraaier? Ongetwijfeld is er iets op ‘Vrij’ dat gerepareerd wil of moet worden.

 

Wat jij wilt of kunt geven, mag je zelf bepalen. Doe wat goed is voor jou. Want alles wat goed is voor jou, is vanzelf ook weer goed voor de ander...

 

Er zijn genoeg mogelijkheden om een dag compleet te maken in de omgeving van de tuin. Ga bijvoorbeeld eens kijken in het leuke Vintage tweedehands Merkkleding Magazijn op de Noordermaatweg, vlakbij Bickershof.

 

Je kunt ook de Noordermaatweg afwandelen richting Heemskerk. Daar zijn plassen aangelegd, waar talrijke water- en weidevogels veel vogelliefhebbers lokken. Diverse zwaluwen, lepelaars, zilverreigers, een enkele ooievaar of misschien zie je zelfs de ijsvogel voorbij vliegen. Zie de vele paarden rennen door de prachtige weilanden en word weer blij als je de lammetjes ziet. Of loop de Noordermaatweg de andere kant af, richting de mooie duinen. Bij Gasterij Kruisberg serveren ze een heerlijke cappuccino. Wandel door de bossen, duinen en over het strand. Je kunt in diverse horecabedrijven in de buurt lunchen of dineren.

 

Kortom, voldoende opties voor een heerlijk dagje uit in deze omgeving.

 

 

 

Als het bordje Glimlach

voor de ingang hangt,

is de tuin niet te bezoeken.